U bent hier: Home » Nieuws » Computers » Tablets » Apple introduceert Mini iPad (3)

Apple introduceert Mini iPad (3)

donderdag 29 december 2011, geplaatst door Hear+See

De tijd heeft zeker niet stil gestaan na de introductie van de Apple iPad. Inmiddels heeft het bedrijf twee succesvolle tablets op de markt gebracht en worden er binnenkort nog meer verwacht. De productpresentatie vindt vermoedelijk plaats op 26 januari aanstaande.

Over de vorm en grootte van het tablet wordt gigantisch gespeculeerd in het geruchtencircuit. De één zegt dat we een klein formaat iPad kunnen verwachten, de ander meent dat het aankoopbedrag een stuk aantrekkelijker word. Hoe dan ook; het tablet wordt in ieder geval “Mini”, maar het is nog even de vraag of dit op de vorm of prijs slaat.

Apple heeft zelf nog geen hints gegeven over de introductie van haar nieuwste tablet(s). We zitten midden in de geruchtenstroom en laten het zo spoedig mogelijk weten als er meer informatie beschikbaar komt.

UPDATE: Er komen nu geruchten voorbij dat Apple niet één, maar twee tablets gaat onthullen in januari 2012. De één zou het budgettablet zijn waar al veel over geroddeld wordt, de ander is een high-tech exemplaar.
Bron: DigiTimes

« Vorige nieuwsbericht
Liever een kijkbuis
Volgende nieuwsbericht »
Allereerste Android 4.0 smartphone

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur