U bent hier: Home » Nieuws » Fotografie » Spiegelreflex Camera's » Bastiaan van Schaik ontwerpt exclusieve Olympus PEN

Bastiaan van Schaik ontwerpt exclusieve Olympus PEN

vrijdag 9 december 2011, geplaatst door Hear+See

Deels ingelegd met goud, de lens omwikkeld met een aantal exclusieve armbanden en met een bijbehorende camerariem die is voorzien van gouden muntjes... Zie jij je al met de exclusieve Olympus PEN E-P3 rondlopen?

De Miljonair Fair 2011 is weer geopend in de Amsterdamse RAI. Olympus heeft voor dit event een aantal special editions van de PEN camera laten maken. Bij de House of Limiteds stand zullen 5 special editions van de Olympus PEN mini worden verkocht en via internet veilen ze komende week een exclusieve Olympus PEN E-P3.

PEN special editions

Speciaal voor de Miljonair Fair heeft Olympus het high-end sieradenlabel Angeli Dolci en modestylist Bastiaan van Schaik bereid gevonden om gezamenlijk een aantal exclusieve PEN camera's te ontwerpen met een chique en tijdloze uitstraling.

Online veiling
Deze exclusieve Olympus PEN E-P3 zal via internet worden geveild. De standaard E-P3 dubbel zoom kit heeft een adviesverkoopprijs van 1049 euro, maar deze special edition vertegenwoordigt een waarde van maar liefst 2200 euro. De bieding begint al bij 999 euro. Iedereen kan vanaf vandaag een bod uitbrengen via www.olympus.nl/veiling De online veiling sluit op vrijdag 16 december om 12.00 uur.
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Teufel's nieuwe paradepaardje in zijn stereo segment
Volgende nieuwsbericht »
Panasonic onthult haar Europese smartphone

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur