U bent hier: Home » Nieuws » Audio » DAC's » Bel Canto's C5i maakt muziek van nullen en enen

Bel Canto's C5i maakt muziek van nullen en enen

woensdag 9 maart 2011, geplaatst door Hear+See

De gloednieuwe C5i DAC/geïntegreerde versterker verzorgt het allemaal: digitaal, analoog, usb, MM Phono in één krachtige versterker.

''Eco-friendly - eco modern'' is het nieuwe motto van Bel Canto en dat proberen zij met de grootste dynamiek en de laagst mogelijke jitter, ruis en stroomverbruik te realiseren. Het dynamische bereik omvat 115dB en het ontwerp is gebaseerd op de DAC schema's van de in eigen huis ontwikkelde digitaal naar analoog converters.

Er zijn vijf digitale ingangen, inclusief RCA, TOSLINK en een 24/96 usb type. Het analoge deel omvat RCA en RCA phono MM ingangen. De 24/192 DAC is gebaseerd op Bel Canto's ''Two-Stage Master Reference Ultra-Clock”.

De 24-bits digitale volumeregeling is volledig transparant en moet uiterst precies reageren over het volledige bereik. De ontwerpers werken met precisieweerstanden (0.1% audiograde) alsmede klasse A en low noise componenten voor de voeding.

Het ''all-steel'' chassis moet voor volledige resonantieonderdrukking zorgen. Het versterkergedeelte is gebaseerd op een schakelende uitgangstrap die vervorming die zou kunnen ontstaan door temperatuurwisselingen onderdrukt.

Het voorpaneel is voorzien van een enkele multifunctionele knop waarmee de ingangen gekozen kunnen worden en het volume geregeld wordt van alle uitgangen, inclusief de hoofdtelefoonversterker.

Adviesverkoopprijs: €1895,-
Bron: Hear + See

« Vorige nieuwsbericht
Philips lanceert nieuwe range 3D led tv’s
Volgende nieuwsbericht »
Logitech onthult Z906 : THX surround sound speakers

Dit is echt een top apparaat. direct kopen!!!!
Alexander van Oers op 18 december 2011 17:08


Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur