U bent hier: Home » Nieuws » Audio » Micro Sets » Full Metal Jacket van Arcam

Full Metal Jacket van Arcam

maandag 18 september 2000, geplaatst door Hear+See
Nog niet zo lang geleden introduceerde Arcam de Full Metal Jacket Range. De range, die bestaat uit onder meer een upgradable CD-speler, een geintegreerde versterker en een eindversterker, die als bi-amping oplossing bij de geintegreerde versterker past.

De versterker, die luistert naar de naam FMJ A22, is net als de CD-speler achteraf te upgraden, in dit geval met een DAVE, dat staat voor Digital Audio Video Entertainment. Daarnaast kan er ook nog MARC worden ingezet, een naam die staat voor Multi Area Remote Control. De versterker heeft een uitgangsvermogen van 100 Watt aan 8 ohm.

De FMJ CD 23 is de CD-speler uit de range. Zoals aangegeven is het apparaat up te graden. Zo kan men de DAC omwisselen voor een RingDAC, een chipset die voor het eerst werd toegepast in de CD9 van Arcam.

Door te werken met achteraf in te bouwen modules is de Arcam FMJ serie interessant voor mensen die stapsgewijs hun set willen optimaliseren of willen uitbreiden naar Home Theater en Home Automation. De FMJ serie is reeds verkrijgbaar bij de diverse Arcam-Dealers.

Op deze site kunt u diverse Arcam Dealers vinden!

Importeur: Audiac
Telefoon: 030-6049000

« Vorige nieuwsbericht
Filmbril voor Homecinema-beleving.
Volgende nieuwsbericht »
Nieuws over vakzaken, 2dehands, forum !

Er zijn nog geen reacties...

Reageer op het nieuwsbericht

Inloggen

Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Verstuur